Proiecte de topografie

De la planificare, la zbor, la nor de puncte, la ortofotoplan.

Lasa in seama noastra grija proiectelor tale de topografie.

Avem tot personalul calificat sa planifice si sa execute proiecte in topografie. De la piloti, la ingineri topografi, echipa noastra nu va dezamagi.

Standarde ridicate de calitate

SmartDrone este operator de drone autorizat și certificat în categoria Specific în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 2019/947

Expertiza ridicata

Echipa SmartDrone este compusa din specialisti topografi, ingineri aerospatiali, programatori, analisti si piloti cu experienta.

Solutii complexe

Servicii de zbor autorizat, analiză și procesare date obținute prin scanarea LIDAR, cameră multispectrală, termică sau foto, oferind astfel o solutie completa.

Preturi flexibile

Expertiza ridicata si echipamentele de ultima generatie ne ofera posibilitatea de a veni in intampinara clientilor cu oferta optima.

Solutia completa

Scanari lidar de la sol folosind autovehiculul sau rucsac sau din drona

600000 de puncte pe secunda
Post achizitie /
nor de puncte / fisier LAS /model digital al inaltimilor / curbe de nivel
Post procesare / modelul digital al terenului / model digital de suprafata 3D / detalii vegetatie / calcul de volum precizie 2 cm
Rapiditate 50 km/zi
Costuri flexibile asigurand o profitabilitate ridicata

Hai sa iti imbunatatim afacerea!

Impreuna putem gasi solutii pentru proiectele tale indraznete. Experienta tehnica si echipa de specialisti in domeniu ne recomanda pentru a fi alegerea perfecta. Ingineri topografi, ingineri aero, piloti si tehnicieni, toti suntem aici pentru a duce la bun sfarsit proiectele cu un grad de calitate ridicat.